• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: £0.00

Servicii

OFERIM URMĂTOARELE AVANTAJE:

REZISTENȚĂ LA
IMPACT ȘI COROZIUNE

TIMP REDUS DE VOPSIRE

VOPSEA
UNIFORM ÎMPRĂȘTIATĂ

264 NUANȚE

Cu o posibilitate de vopsire a 200M²/zi, aspectul produselor dorite poate fi îmbunătățit și prin TEXTURI DIFERITE pe care vopseaua le poate căpăta în urma procesului de uscare:

  • MATĂ
  • SEMI-MATĂ
  • LUCIOASĂ
  • TEXTURATĂ
  • STRUCTURATĂ
  • NETEDĂ

Un avantaj major în utilizarea acestui tip de vopsitorie este și impactul redus asupra MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR. Protejarea resurselor biologice reprezintă o prioritate likuoo pentru noi, în special din cauza tehnologizării și industrializării excesive din ultima perioadă ce poluează tot mai mult. Vopsirea în câmp electrostatic NU folosește solvenți, diluanți, uleiuri sau alte elemente ce pot avea un efect dăunător asupra naturii.

Vopsirea în câmp electrostatic este un proces modern și destul de simplu. Vine la pachet cu o procedură clară, pe care noi o urmăm în amănunt, acordând o atenție deosebită detaliilor.

Pași pentru vopsirea în câmp electrostatic:

Suprafețele ce urmează să fie vopsite trebuiesc curățate de eventualele impurități pentru a obține o calitate a nuanțării obiectului cât mai apropiată de cea dorită. În ceea ce privește piesele metalice, acestea sunt degresate și șlefuite unde este cazul.

La acest pas, piesele vor fi suspendate pentru a permite împrăștierea pulberii de vopsea în toate unghurile și colțurile obiectului, spații pe care o vopsea lichidă cu greu le-ar acoperi.

În urma vopsirii, piesele vor fi mutate în cuptor unde vor fi încălzite la o temperatură de 500ºC. Astfel, vopseaua se va topi și va crea o crustă rezistentă, cu textură aleasa.

În urma încheierii procesului de polimerizare, piesele sunt scoase din cuptor, racite și pregătite pentru transport.

Scroll to top