• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: £0.00

Servicii

VOPSIM IN CAMP ELECTROSTATIC!!!

Avem experienta si echipamentele necesare ce ne permit vopsirea de o calitate superioara a 200 m2/zi. Principalele avantaje pe care noi, prin aceasta tehnologie de vopsire cu pulberi, vi le putem oferi, sunt urmatoarele:

  • Asigurarea unei calitati superioare in ceea ce priveste materialul vopsit, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere practic, reusind sa reziste cu brio la impacturi si la coroziune.
  • Putem imbunatati aspectul mai mai multor corpuri, vopsind pe METAL, STICLA si MDF
  • Exista o diferenta semnificativa din punct de vedere al timpului castigat fata de metodele clasice de vopsire, procesul pastrand caliatea vopselei in ciuda acestei eficientizari.
  • Paleta de culori oferita de aceasta tehnologie este una foarte larga: exista aproximativ 264 DE NUANTE, fiecare avand posibilitatea de a avea una dintre urmatoarele texturi: mata, semi-mata, lucioasa, texturata, structurata sau neteda, ceea ce va permite sa folositi obiectul vopsit si in medii in care latura estetica este importanta.
  • Diversele imperfectiuni cauzate de scrugeri de vopsea in procesul ce foloseste vopsea lichida sunt indepartate complet, suprafata finala capatand un ASPECT PLACUT OCHIULUI.
  • Un alt avantaj major in utilizarea acestui tip de vopsitorie este si impactul redus asupra mediului inconjurator, iar acest lucru este foarte important, in special datorita tehnologizarii si industrializarii excesive din ultima perioada ce polueaza insuportabil.Acest tip de vopsire electrostatica nu foloseste solventi, diluanti, uleiuri, sau alte elemente ce pot avea un efect distrugator.

Oferim servicii de calitate superioara in ceea ce priveste vopsirea in camp electrostatic, urmand o procedura clara:

  • Pregatirea suprafetei de vopsire: ¬†Suprafetele ce urmeaza sa fie vopsite trebuiesc curatate de eventualele impuritati, pentru a obtine o calitate a nuantarii obietului cat mai apropiata de cea dorita; in ceea ce priveste piesele metalice, acestea sunt degresate si slefuite cand este cazul.
  • Vopsirea propriu-zisa: In acest punct, piesele vor fi suspendate pentru a-i permite celui care vopseste sa imprastie pulberea de vopsea in toate unghurile si colturile obiectului, spatii pe care o vopsea lichida cu greu le-ar acoperi.
  • Procesul de polimerizare: In urma vopsirii, piesele vor fi mutate in cuptor, unde vor fi incalizte la o temperature mare; astfel vopseaua se va topi si va crea o crusta rezistanta.
  • Racirea si descarcarea pieselor: In urma incheierii procesului de polimerizare, piesele sunt scoase din cuptor, racite, si pregatite pentru transport.

 

CONFECTII METALICE

Firma noastra se ocupa si cu confectii metalice, din otel si din aluminiu, reusind sa va provoace creativitatea. Va oferim o metoda directa, simpla, care va provoaca creativitatea, si care nu necesita drumul la mai multe societati pentru a realiza produsele dorite.

Scroll to top