• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: £0.00

Tehnologie

VOPSIREA IN CÂMP ELECTROSTATIC este o tehnologie nouă în ceea ce privește vopsirea elementelor metalice și nu numai, fiind folosită în majoritatea industriei auto de aproximativ 15 ani. Acest procedeu de nuanțare pe care îl urmăm ne permite să creștem pe de o parte eficiența din punct de vedere al timpului, dar și rezistența vopselei supusă diferitelor lovituri. Astfel, nu mai este nevoie să acordați o atenție exagerată posibilelor șocuri ce vă pot zgâria produsul, partea sa estetică fiind mult mai bine protejată.
În ultima vreme, vopsirea în câmp electrostatic a câștigat mult teren în fața metodelor tradiționale de vopsire, atât prin ușurința parcurgerii procesului, cât și prin durabilitatea pe care o oferă. De aceea, procesul permite o FLEXIBILITATE și o CALITATE SUPERIOARĂ ce se reflectă în produsul final, reușind, mai mult ca sigur, să vă depășească așteptările. Acest salt imens pe care l-a resimțit lumea vopselurilor odată cu descoperirea și folosirea acestei tehnologii este datorat și efectelor nocive reduse asupra mediului înconjurător în comparație cu celelalte modalități de vopsire.

Cuptorul pentru polimerizare (folosit pentru uscarea vopselei) are dimensiuni mari, 3000x2000x2000 (L x l x h)(mm), corpurile voluminoase nereprezentând un obstacol pentru noi. Datorită acestor caracteristici pe care le deține, vopseaua pulbere este folosită pentru o gamă cât se poate de variată de produse, printre care putem aminti:

oțel

fontă

aluminiu

mdf

sticlă

Avantajele tehnicii de vopsire in câmp electrostatic:

  • Aderență foarte mare
  • Putere mare de acoperire
  • Rezistență sporită la abraziune
  • Rezistență mare la uzură
  • Rezistență sporită la agenții corozivi
  • Oferă un strat de vopsea uniform
Scroll to top