• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: £0.00

Tehnologie

VOPSIREA IN CAMP ELECTROSTATIC este o tehnologie noua in ceea ce priveste vopsirea elementelor metalice si nu numai, fiind folosita in majoritatea industriei auto de aproximativ 15 ani. Acest procedeu de nuantare pe care il urmam ne permite sa crestem pe de o parte eficienta din punct de vedere al timpului, dar si  rezistenta vopselei supusa diferitelor socuri. Astfel, nu mai este nevoie sa acordati o atentie exagerata posibilelor socuri ce va pot zgaria produsul, partea sa estetica fiind mult mai bine protejata.

In ultima vreme, vopsirea in camp electrostatic a castigat mult teren in fata metodelor traditionale de vopsire, atat prin usurinta parcurgerii procesului, cat si prin durabilitatea pe care o ofera. De aceea, procesul permite o FLEXIBILITATE si o CALITATE SUPERIOARA ce se reflecta in produsul final, reusind mai mult ca sigur, sa va depaseasca asteptarile Acest salt imens pe care l-a resimtit lumea vopselurilor odata cu descoperirea si folosirea acestei tehnologii este datorat si deteriorarii reduse a mediului inconjurator, in comparatie cu celelalte modalitati de vopsire.

Cuptorul pentru polimerizare are DIMENSIUNI MARI, 3000x2000x2000 (L x l x h)(mm),  corpurile voluminoase nereprezentand un obstacol pentru noi. Datorita acestor caracteristici pe care le detine, vopseaua pulbere este folosita pentru o gama cat se poate de variata de produse, printre care putem aminti: otelul, fonta, aluminiul (rafturi in magazine), mdf (panouri decorative) si sticla (sticla decorative).

Dintre avantajele acestei tehnici de vopsire in camp electrostatic vom enumera cateva:

  • Aderenta foarte mare;
  • Putere mare de acoperire;
  • Rezistenta sporita la abraziune;
  • Rezistenta mare la uzura;
  • Rezistenta sporita la agentii corozivi;
  • Ofera un strat de vopsea uniform.
Scroll to top